Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΚ : ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Αιχμές για την διαιτησία και την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου άφησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ απ’ τον Ολυμπιακό ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ανέφερε πως αν δεν αλλάξει κάτι οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να παίρνουν πρωταθλήματα για την επόμενη δεκαετία.

«Είμαι εδώ δύο χρόνια κι έχω συνηθίσει την κατάσταση. Ήμασταν σε 2-3 περιπτώσεις ακάλυπτοι, ο επόπτης όμως έκοψε τις φάσεις κι ήταν ένας από τους λόγους που τελειώσαμε το ματς με μία μόνο τελική. Εάν δεν μας είχε σταματήσει, μπορεί να τα είχαμε καταφέρει», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Το γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός παίζει έτσι παντού κι αν δεν αλλάξει κάτι, θα συνεχίζει να κερδίζει τα πρωταθλήματα. Δεν έχει να κάνει με τους παίκτες, έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εάν δεν αλλάξει, ο Ολυμπιακός θα κερδίζει για τα επόμενα 10 χρόνια».

Όσο για την συνέχεια είπε: «Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Κοιτάμε όμως μπροστά, το ματς του κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικό γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε στον ημιτελικό».

* Πάντως... αν δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, έχει και την επιλογή της... Σλοβακίας που είναι και η πατρίδα του!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :