Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Να «ντουμπλάρει» τις νίκες κόντρα στην Γιαντράν θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του LEN Champions League που διεξάγεται την Τετάρτη και ώρα 20:00 στο Μαυροβούνιο (ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports3).

Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι και στην Ευρώπη, μια εβδομάδα μετά τη νίκη στο Παπαστράτειο με 10-4 θέλουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη συνολικά στον Α’ όμιλο για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος κόντρα στην Γιαντράν ο Θρύλος θα έχει πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο Final 6 και ενώ ακολουθεί στις 12 Μαρτίου στο Παπαστράτειο η κομβικής σημασίας αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό το Μαυροβούνιο με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Ντόσκα.

Κατηγορία: , ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :