Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΧΑΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!


Με... ενδιαφέροντα τρόπο από ένα σημείο και μετά εξελίχθηκε η κλήρωση των διαιτητών στα γραφεία της ΕΟΚ.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος που εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό στην διαδικασία ρώτησε αν εκπαιδεύονται οι διαιτητές. Αναφέρθηκε στον... Χάκετ και την Λιμόζ, μόνο που αυτοί είχαν προπονητή στο σωματείο τους αμέσως μετά τη Λιμόζ τον προπονητή που την... προπονουσε. Για τον Μάλκοβιτς λέμε... 

Ο Στέλιος Συμεωνίδης του απάντησε πως: “Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό το θέμα, αλλά σήμερα και την άλλη εβδομάδα υπάρχει εκπαίδευση”.

Στη συνέχεια ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε εκ νέου τον λόγο και είπε: “Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε. Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που παίζει ξύλο και δεν σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Εννοώ τον Χάκετ”, ήταν η απάντηση του Παπαδόπουλου όταν ρωτήθηκε σε ποιον παίκτη αναφέρεται.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης σε αυτό το σημείο απευθύνθηκε στον Μάνο Παπαδόπουλο και του είπε: “Πάντως, εσείς τον κύριο Μάλκοβιτς που είχε φτιάξει εκείνη την Λιμόζ, τον πήρατε στον Παναθηναϊκό”.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Αντώνης Κατσίκης, πήρε θέση και είπε με αφορμή τα λεγόμενα του Παναθηναϊκού: “Στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ και για αυτό έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος ενώ έπαιζε με 6 παίκτες ουσιαστικά, ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο.

Ο Παπαδόπουλος ξαναπήρε το λόγο: “Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ, όμως, έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαιοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Πως είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού”;

Για να απαντήσει σε αυτό ο Στέλιος Συμεωνίδης: “Αυτό έχει προκύψει κατόπιν κλήρωσης”, με τον Παναθηναϊκό να εννοεί τον διαιτητή Γκόντα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :