Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει βρει ξανά την φόρμα του και αυτό το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική με της φανέλα της Μπενφίκα καθώς μετράει 7 σερί αγωνιστικές που βρίσκει δίχτυα και απειλεί πλέον το ρεκόρ του μυθικού Εουσέμπιο!

Δείτε τι  έγραψε η ιστοσελίδα «desporto.sapo.pt» και παρουσιάζει σε δημοσίευμα του το «sport-fm.gr»: 

«Ο Μήτρογλου πλησιάζει το ρεκόρ του Εουσέμπιο! Αν σκοράρει και απέναντι στην Ουνιάο Μαδέιρα την ερχόμενη Κυριακή στη Λισσαβώνα, τότε θα συμπληρώσει οκτώ σερί αγωνιστικές στις οποίες θα έχει βρει δίχτυα! Ο Έλληνας επιθετικός έχει ήδη πείσει τους οπαδούς της Μπενφίκα χάρη στο “φονικό” ένστικτο που έχει δείξει σε διαδοχικά παιχνίδια της ομάδας. Ο Μήτρογλου έχει πετύχει γκολ σε 7 σερί ματς της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος είχε σκοράρει 8 φορές σε 7 αγώνες των Αετών. 

Αν ο Μήτρογλου βρει δίχτυα και στο ματς της 24ης αγωνιστικής με την Ουνιάο Μαδέιρα θα φτάσει στα 8 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος με γκολ. Κάτι που έχει καταφέρει μόνο ο μεγάλος Εουσέμπιο τη σεζόν 1964-1965! Το ρεκόρ του “Μαύρου Πάνθηρα” είναι 9 διαδοχικά ματς με –συνολικά 21!- γκολ. Επίδοση που ο Μήτρογλου επίσης θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει, αν σκοράρει και την 25η αγωνιστική κόντρα στη Σπόρτινγκ! Ο Έλληνας φορ έχει 9 γκολ σε 7 διαδοχικά παιχνίδια. Οπότε δεν μπορεί να φτάσει τα 21 γκολ του Εουσέμπιο, αφού θα πρέπει να σκοράρει 12 φορές στα δύο προσεχή ματς!».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :