Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ... ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Χαμός έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη Μπάμπεργκ.

Αιτία δεν είναι άλλη από τον... Κώστα Παπανικολάου!

“Δεν σας άρεσε, άχρηστοι” και “Μπράβο Πασκουάλ, βλέπεις μπάσκετ” ήταν τα σχόλια των πιο... ήρεμων οπαδών των "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να ματσάρει την πρόταση του Ολυμπιακού και να κάνει δικό της τον διεθνή άσο. Δεν το έκανε όμως αφού ο προπονητής της, Τσάβι Πασκουάλ και ο τεχνικός διευθυντής, Τζουάν Κρέους, δεν έκριναν απαραίτητο τον "Παπ" για το ρόστερ των Καταλανών.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, ψάχνοντας αφορμή για να... ξεσπάσουν, χρησιμοποίησαν αυτή την κίνηση για να τα βάλουν με την τεχνική ηγεσία μετά την αναπάντεχη ήττα στη Γερμανία.

“Χαρίσαμε τον Παπανικολάου για να χάνουμε από κάποια Μπάμπεργκ”, “συγχαρητήρια λούζερς”, “είχαμε καλύτερους από τον Ελληνα;”, “Μπράβο ανοικτομάδες” και άλλα σχετικά ήταν αντίστοιχα σχόλια που ακολούθησαν σε facebook και twitter.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :