Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ... ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, οπαδοί της Ένωσης άρχισαν... ανταλλαγή αντικειμένων με αυτούς του Ατρομήτου αλλά και δυνάμεις των ΜΑΤ!

Το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη, βρήκε μερίδα οπαδών της Ένωσης να... μπουκάρει εντός αγωνιστικού χώρου και να πετάει αντικείμενα προς τους αντίστοιχους του Ατρομήτου οι οποίοι... απάντησαν.

Για αρκετά λεπτά η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και οι δυνάμεις των ΜΑΤ (με χαρακτηριστική καθυστέρηση) έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Τότε το «ματς» ήταν ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να κλείσουν την πόρτα που οδηγούσε εντός του γηπέδου. Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα, ενώ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", υπήρξε και μία σύλληψη!

Θεωρείται βέβαιο πως και οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν. Μάλιστα με δεδομένο ότι η Ένωση είναι υπότροπη πολύ δύσκολα το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Τα επεισόδια στο Περιστέρι είχαν και τραυματισμό, καθώς μαχαιρώθηκε ένας οπαδός του Ατρομήτου. Το τραύμα ήταν στον ώμο, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα και δεν τρέχει λόγος ανησυχίας για τον άτυχο φίλαθλο του συλλόγου των δυτικών προαστίων.


Δείτε το βίντεο του "gTV":


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :