Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΜΕ ΤΟΝ... ΠΡΑΝΙΤΣ!

Οι πράσινοι είχαν θέσει ως μεγάλο φετινό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και ο χθεσινός αποκλεισμός από τον Ατρόμητο φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστος...

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στη φάση των "8", αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που θυμήθηκαν τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πράνιτς προ ημερών για τον πιθανό τελικό της ομάδας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη στη Λεωφόρο, έκανε τις εξής δηλώσεις: 

"Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω. Μείναμε τόσους βαθμούς πίσω και πάλι συμβαίνουν τα ίδια. Πραγματικά είναι ανεξήγητα. Γι΄ αυτό θα περάσουμε στο Κύπελλο και θα τους βρούμε στον τελικό. Ένας με έναν, να δούμε ποιος είναι καλύτερος"!

Αυτή η δήλωση, όπως ήταν λογικό έχει προκαλέσει... ατελείωτο γέλιο στο λιμάνι και όπου υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ έγινε και αντικείμενο καζούρας, όπως φυσικά και οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Μήτσιου και το... κόρνερ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :