Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!


Kι όμως κύριοι, αυτή τη φορά δεν φταίει κανένας, ούτε ο διαιτητής, ούτε η εγκληματική οργάνωση αλλά το μαύρο τους το χάλι! 

Τουλάχιστον δείχνουν να το κατάλαβαν έστω και αργά! Κάτι είναι και αυτό. 

Ας δούμε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό aπό τον Ατρόμητο  στο Περιστέρι με 1-0 (0-0 ο πρώτος αγώνας)...



panathinaikos24.gr : Τραγωδία…


Ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο καθώς ηττήθηκε 1-0, χωρίς να δημιουργήσει ούτε φάση και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ για τους γηπεδούχους ο Στόιτσεφ στο 65’.

leoforos.gr : ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΟΛΑ!

Ένας τραγικός Παναθηναϊκός έχασε 1-0 στο Περιστέρι κι έμεινε εκτός ημιτελικών του Κυπέλλου χωρίς καμία δικαιολογία.

Ο κόσμος έκανε ότι μπορούσε, έδωσε μάχη για να είναι δίπλα στην ομάδα, η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε για να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας, αλλά Στραματσόνι και ποδοσφαιριστές ήταν σε άλλο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός χωρίς καμία δικαιολογία, ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρόμητο κι έμεινε εκτός των ημιτελικών του Κυπέλλου. Τόσο ο Ιταλός όσο κι οι παίκτες δεν έχουν καμία δικαιολογία, ούτε καν δυο-τρια ανάποδα σφυρίγματα που έδωσε ο Μήτσιος τα οποία μπροστά σε άλλες διαιτησίες ήταν πταίσματα, και πλέον καλούνται να βρουν… τρόπο να βγάλουν τη χρονιά. Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κανέναν στόχο, να είναι εκτός διεκδίκησης και των δυο τροπαίων και να γίνεται έρμαιο του κάθε τυχάρπαστου που θα… μυρίσει αίμα και θα σπεύσει να τον ισοπεδώσει.
Το μόνο βέβαιο, είναι πως η εικόνα που είδαμε στο Περιστέρι δεν αξίζει στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Άπαντες πήραν… μηδέν σε όλα, έχοντας τραγική απόδοση. Ένας μπερδεμένος Στραματσόνι, μια ομάδα που δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν ειδικότερα μετά το γκολ του Στόιτσεφ και ένας αποκλεισμός που «πληγώνει» όσο τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή το «τριφύλλι».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :