Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΥΣ... «ΠΟΝΑΕΙ» ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, να αποχωρήσει η αποστολή του Πανιωνίου για να... αποδοκιμάσουν τον Φάνη Τζανδάρη, για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, καθώς για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στο Λιμάνι επέστρεψε στην Τούμπα ως αντίπαλος.

«Κόκκινο» πανί φαίνεται πως έχει γίνει ο Φάνης Τζανδάρης για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μετά την επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει τον ΠΑΟΚ για τον Θρύλο.

Οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκη; περίμεναν μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο, να αποχωρήσει η αποστολή των κυανέρυθρων από την Τούμπα για να τα... ψάλλουν στον νεαρό μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Τζανδάρης όταν βγήκε αλλαγή την ώρα του ματς, δίνοντας την θέση του στον Καθάριο, αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες της Τούμπας, με τον ίδιο να... «απαντάει» με χειροκρότημα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτό το δέχθηκαν ως ειρωνία, κάτι που διέψευσε μετά το τέλος του ματς ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως χειροκρότησε την οικογένειά του που ήταν στο γήπεδο.


Την ώρα λοιπόν της αναχώρησης του πούλμαν του Πανιωνίου από το γήπεδο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στο σημείο απευθυνόμενοι στον Τζανδάρη φώναζαν: «Ειρωνεύεσαι τον κόσμο του ΠΑΟΚ;» , » Ντροπή σου», «Πουλάς τρέλα Φανούλη με δύο μήνες στον Πειραιά;».


Πάντως και έξω από τα αποδυτήρια υπήρξε ένταση με τον Τζανδάρη και πιο συγκεκριμένα με την οικογένεια του, καθώς οργανωμένοι οπαδοί που έσπευσαν στο σημείο, αποδοκίμασαν έντονα τους συγγενείς του που βρέθηκαν στην Τούμπα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :