Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΘΕΜΑ... ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ! *VIDEOS*

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει ξανά και μάλιστα πολύ σύντομα ο Τζόι Ντόρσεϊ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Καρύδα, που μεταδόθηκε από τη Μόσχα μετά την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό στα κανάλια Novasports.

Όλα δείχνουν ότι θα γίνει πράξη η μεγάλη επιθυμία που έχει εκφράσει αρκετές φορές τελευταία ο   Αμερικανός σέντερ να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και στο λιμάνι πιστεύουν ότι η άκρη με την Γαλατασαράι θα βρεθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει ξανά στη μηχανή του έναν ψηλό που έχει τόσο πολύ ανάγκη όπως έχουν δείξει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, ο Ντόρσεϊ θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο προσπαρμογής αφού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο λιμάνι, ενώ έχει υπάρξει συμπαίκτης με αρκετούς από τους τωρινούς παίκτες του Θρύλου.

Δείτε την είδηση σε βίντεο, όπως μεταδόθηκε στo Novasports και την εκπομπή της Ευρωλίγκας, στα 39':00", ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο με τα κατορθώματά του στο ΝΒΑ πριν μερικούς μήνες :


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :