Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΤΟΡΣΕΪ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ... *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ολυμπιακός περιμένει μερικές ακόμη μέρες προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ ο Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά... κοιτάζει και εναλλακτικές.

Μέχρι τις 23 Φλεβάρη έχει περιθώριο ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ψηλό, ώστε να τον έχει διαθέσιμο στον δεύτερο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκας και η αγωνία κορυφώνεται.

Οι ερυθρόλευκοι θα είχαν ήδη αποκτήσει τον Τζόι Ντόρσεϊ αν δεν υπήρχε στη... μέση η Γαλατάσαραϊ. Πλέον έχοντας ουσιαστικά δεδομένο την επιθυμία του Αμερικανού σέντερ να επιστρέψει στο Λιμάνι, περιμένουν να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα. Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να... επιμένει πως δεν θα αποχωρήσει ο 32χρονος άσος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο είναι δεδομένο πως η ρήξη στη σχέση τους είναι υπαρκτή και μάλλον δεν πρόκειται να διορθωθεί. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει, πάντως, διάθεση να αποζημιώσει την Γαλατά για να πάρει τον παίκτη και θα περιμένει λίγες ακόμη μέρες προκειμένου να δει αν θα μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα οι πρωταθλητές φροντίζουν να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μην μείνουν χωρίς ψηλό περιμένοντας μάταια τον Ντόρσεϊ. Εξετάζονται λύσεις τόσο από την Ευρώπη (που όμως αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να αγοράσουν συμβόλαιο) όσο και από τις ΗΠΑ.

Μια περίπτωση που είχε εξεταστεί και το Νοέμβριο είναι ο Τζεφ Έιρς. Ο 28χρονος σέντερ (2,06μ.), νούμερο 31 στο ντραφτ του 2009, αγωνίζεται στο NBDL όπου φέτος έχει 16,3 πόντους, 9,5 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,3 τάπες σε 32,7 λεπτά κατά μέσο όρο. Είναι δύσκολο να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και ίσως συζητηθεί σοβαρά η απόκτησή του...

Δείτε τον εν δράσει :



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :