Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

Όπως το καλοκαίρι στο θέμα των μεταγραφών των Μιλουτίνοφ και Γιάνγκ έτσι και φέτος αποδείχτηκε ότι όταν σας λέμε κάτι το... εννοούμε κιόλας! 

Πριν μία εβδομάδα, όταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (καλώς γιατί έτσι έπρεπε να πει) επέμενε ότι δεν υπάρχει θέμα προσθήκης στην ομάδα, σας λέγαμε ότι η νίκη στον αγώνα με την Χίμκι θα φέρει στον Ολυμπιακό... μεταγραφή! Επειδή λοιπόν τα γραπτά μένουν, δείτε το άρθρο μας από 2/2 ΕΔΩ πριν συνεχίσετε...

Πλέον,  ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αναζήτηση ψηλού αφού η χρονιά ΔΕΝ βγαίνει αλλιώς, κάτι που επισημάναμε χθες μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ήδη, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν κάποιους παίκτες αλλά τα... φώτα έχουν πέσει πάνω στον γνωστό μας Τζόι Ντόρσεϊ που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να φύγει από την Γαλατασαράι, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Αταμάν (δείτε εδώ).

H Toυρκική ομάδα για να τον αφήσει να φύγει θ'απαιτήσει σίγουρα κάποιο ποσό και στον Ολυμπιακό υπάρχει η διάθεση να πληρωθεί κάποιο -λογικό- buy out. Είναι δεδομένο ομως ότι ο παίκτης θα προταθεί και στον Παναθηναϊκό που ψάχνει αθλητικό σέντερ και μετά πλέον θα είναι θέμα διαπραγμάτευσης.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Αμερικανού σέντερ πάντως λένε ότι... ψηφίζει Ολυμπιακό με κλειστά μάτια.

Ότι είναι να γίνει πάντως, θα πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του Euroleague Top 16, αφού και η επιθυμία του παίκτη είναι να παίξει στην Ευρωλίγκα...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :