Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ... ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Σταύρος Τζωρτζιόπουλος, ανέλυσε τη σαββατιάτικη "μάχη" του ΟΑΚΑ, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Όπως και να έχει η κατάσταση είτε ήταν τελευταίοι και οι δύο, σε ένα ντέρμπι το γόητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο του ποδοσφαίρου και στην χώρα μας το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όσοι θα πάνε θέλουν να δουν ένα καλό παιχνίδι χωρίς ακρότητες. Και πρώτα απ' όλα να δουν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Σαφώς ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Δεν ξέρω πως θα το προσεγγίσει. Η ΑΕΚ είναι γηπεδούχος είναι σε μία ανοδική φάση, σε όλους τους τομείς. Και διοικητικά και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι στην δεδομένη στιγμή έχει ένα μικρό προβάδισμα. Όχι αγωνιστικά. Αγωνιστικά δεν το συζητάμε ο Ολυμπιακός είναι πιο μπροστά απ' όλους.

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Ολυμπιακό να ξεκινάει το ματς επιθετικά όπως και στην Τούμπα: Γιατί όχι. Αυτό είναι το ζητούμενο. Να βγει έτσι ο Ολυμπιακός για να αναγκάσει την ΑΕΚ να ανέβει.

Για το τι θα έκανε εάν ήταν προπονητής της ΑΕΚ: Υποθετικά μιλάμε και δεν είναι καλό γιατί κάθε προπονητής έχει διαφορετική προσέγγιση σε κάθε ματς. Θα έβλεπα τους διαθέσιμους παίκτες. Μετά ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και όχι βάση ονόματος. Ποιος έχει καλά τρεξίματα. Έχει περάσει το να βάλω κάποιον που είναι απλά όνομα. Έχει περάσει αυτό.

Από ποιον περιμένει το παραπάνω: Και οι δύο ομάδες πλέον έχει παίκτες με προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές. Η ΑΕΚ είναι πιο ομάδα. Το αρνητικό είναι οι πολλοί ξένοι παίκτες που δεν έχουν καταλάβει την σημασία των ποδοσφαιριστών που δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά είναι τα ματς αυτά. Είχα την τύχη και την ευτυχία να παίξω σε αυτά τα ντέρμπι με περισσότερους Έλληνες, που τα ζούσαν διαφορετικά. Κάποιοι ξένοι είτε παίζαμε ντέρμπι, είτε με τον Λεβαδειακό ήταν το ίδιο.

Για το τι άλλαξε ο Πογέτ: Δεν έκανε και τρελά πράγματα. Άλλαξε τον ψυχολογικό τομέα σε πρώτη φάση και έχει χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο πριν και κάποιους σε διαφορετικές θέσεις.

Για το τι αποτέλεσμα βλέπει: Προτιμώ να δω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και μακάρι να μπουν πολλά γκολ. Είναι τέτοια η διαφορά που βγαίνει ουσία. Είναι περισσότερο θέμα γοήτρου.

Για το ποιο ντέρμπι του έχει μείνει: Όλα μου άρεσαν. Είναι ξεχωριστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο ελεύθερα από τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :