Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ... ΧΑΚΕΤ!


Διαβάστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι και τί έγραψε για τον Χάκετ στο Facebook:

Οποιος το είδε θα χει να το διηγείται. Ενας ιταλοαμερικάνος που την περασμένη εβδομάδα στο ματς με την Ρεάλ παραλίγο να μείνει επτά μήνες έξω λόγω τραυματισμού, και που λογικά θα πρεπε να είναι στον πάγκο με πολιτικά αφού ήταν έξι μέρες χωρίς προπόνηση, ενώ ο Ολυμπιακός κατέρρεε, μπήκε στο γήπεδο με δεμένο πόδι και γύρισε το ματς κάνοντας τα πάντα. Με ψυχή και πάθος που δεν έχουν παιδιά που βγήκαν από τα παιδικά του συλλόγου, με κίνδυνο να πάθει υποτροπή και να χάσει συμβόλαιο μιας χρονιάς, θύμισε στον κόσμο ότι ο επαγγελματισμός και η καρδιά κάνουν ένα παίκτη ηγέτη. Οποιος είχε την τιμή να σε χειροκροτήσει απόψε δεν θα σε ξεχάσει ποτέ Ντάνιελ Χάκετ, παλλήκαρε.
(Ας με συγχωρέσει ο Αη Γιώργης ο Πρίντεζης, που έκανε θαύματα, μεγάλη η χάρη του!).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :