Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ... ΛΙΟΥΓΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Νέο μέλος στην ομάδα των γυμναστών της Ακαδημίας ο Κωνσταντίνος Λιούγκος.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή Κωνσταντίνου Λιούγκου. Το νέο μέλος της ομάδας των γυμναστών της Ακαδημίας μας έχει τελειώσει το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, διαθέτει μεταπτυχιακό στην "Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Επίδοσης και Απόδοσης" στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ενώ παρακολουθεί και την 1η Σχολή Φυσικής Κατάστασης Ποδοσφαίρου της Κομοτηνής.

Ο νέος γυμναστής που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Ακαδημία "Γκουτσίδη", στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή και έχει εμπειρία στην εργοφυσιολογία αναλαμβάνει το Αγωνιστικό Τμήμα Κ-16 της Ακαδημίας μας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στην εκπαίδευση όλων των στελεχών του δίνοντας τους την δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα σεμινάρια και τις σχολές σε Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την αναβάμθιση των υπηρεσιών προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :