Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ... Ο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΟΥΜΑ! (PHOTOS)


Με το Euro της Γαλλίας να πλησιάζει και τον ίδιο να έχει εξασφαλίσει θέση βασικού στην Τσέλσι, όλα εξελίσσονταν ιδανικά για τον Κερτ Ζουμά.

Μέχρι χθες, όταν στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... προσγειώθηκε άτσαλα στο χορτάρι, με αποτέλεσμα να «λυγίσει» με έναν φρικιαστικό τρόπο το δεξί του πόδι.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων «πάγωσαν» από την εικόνα του Ζουμά να σφαδάζει στο έδαφος, ενώ ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο μετά τη λήξη.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκους Χίτινκ, αναφέρθηκε στο ατυχές συμβάν: «Ήταν μια υπερέκταση του ποδιού του και άσχημη προσγείωση. Θα περιμένουμε τις εκτιμήσεις των γιατρών».

Την συμπαράσταση του στον παίκτη των «μπλε» εξέφρασε μέσω twitter και ο Λουκ Σο της Γιουνάιτεντ, που είχε υποστεί παρόμοιο τραυματισμό το Σεπτέμβρη και είναι ακόμα εκτός δράσης.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :