Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ... ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ! ΓΙΑΝTΡΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-13


Στην κορυφή του ομίλου των προκριματικών του Champions League έμεινε μόνος και... αήττητος ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 6-13 της Γιαντράν στο Μαυροβούνιο και είναι... αγκαλιά με την πρόκρισή του στο Final-6.

Κράτησε την πρώτη θέση και βλέπει πρόκριση στο Final-6 του Champions League πόλο ανδρών ο Θρύλος που πήρε μεγάλο διπλό στο Μαυροβούνιο.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σαν ...σίφουνας στο ματς και πήραν ευρύ προβάδισμα, ενώ ένα επιμέρους 2-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο εκτόξευσε τη διαφορά. Στην συνέχεια οι Μαυροβούνιοι ανέβασαν στροφές, με αποκορύφωμα το τέταρτο σετ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τους ερυθρόλευκους μακριά απ' τα δίχτυα και τη νίκη.

Μετά την έκτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή του ομίλου του με το αήττητο και μεταφέρει την... αγωνία στο ματς με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά, όπου με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση στις έξι κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Γιαντράν-Ολυμπιακός 6-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 2-3, 3-4

Γιαντράν: Ουκρόπινα 1, Βίντοβιτς 1, Μοσκόφ 1, Πόροβιτς 1, Ράντοβιτς 1, Ράντιτς 1

Ολυμπιακός Γούνας 3, Φουντούλης 3, Μάγιαρακ 3, Βλαχόπουλος 1, Κολόμβος 1, Μουρίκης 1, Δελακάς 1.

Κατηγορία: , ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :