Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ... «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός απολύθηκε... «λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Να θυμίσουμε ότι ο Κροάτης τεχνικός τόλμησε να πει την αλήθεια γιαυτό και απολύθηκε!

Τα όσα είπε μετά την ήττα από τον Πανθρακικό ήταν ο βασικός λόγος απόλυσης του Ιγκόρ Τούντορ.

«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές του και αυτός είναι ο προπονητής. Δεν ήρθα να δώσω αλλού την ευθύνη, αλλά να πω τα πράγματα όπως έχουν. Ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως 20οι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγιε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος. Μπορεί να γίνουν και έχουν μεγάλη πρόοδο, αλλά ακόμα δεν είναι σε αυτή τη θέση».

Αυτή ήταν η δήλωση του Ιγκόρ Τούντορ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό που αποτέλεσε και τον βασικό λόγο της απόλυσης του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη: «...λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας», με τα υποτιμητικά σχόλια που αναφέρει η ΠΑΕ να είναι οι δηλώσεις του Τούντορ, στις οποίες έλεγε ότι οι Πέλκας και Μυστακίδης δεν είναι Ιντέγε και Φορτούνης, άσχετα ότι αυτή είναι μόνο η αλήθεια.

Ο Τούντορ ενημερώθηκε το μεσημέρι για την απόφαση της διοίκησης και τη θέση του θα πάρει ως το τέλος της περιόδου ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος «προάγεται» από τη θέση του προπονητή της Κ20 στην πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο θα κάνει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :