Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΤΣΣΚΑ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Με πέντε πόντους στα τελευταία 5'' της δεύτερης παράτασης (μετά από κακή άμυνα και λάθος επαναφορά Τεόντοσιτς, ο οποίος παρόλα αυτά πάλεψε πολύ), ο Ντόελμαν της Μπαρτσελόνα «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ στην εκπνοή, 100-98, εξέλιξη που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει ένα... «χαμένο» παιχνίδι, επικρατώντας στην παράταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 5-5, την ώρα που οι Ρώσοι έπεσαν στο 7-3.

Οι Καταλανοί έχαναν με 8 στο 38’ (76-84), ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και τρέχοντας σερί 9-1, έστειλαν το ματς στην παράταση, 85-85, με τον Τεόντοσιτς να αστοχεί σε τρίποντο στην εκπνοή για τη νίκη.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν και... μοιραίος στο έξτρα πεντάλεπτο. Μπορεί μαζί με τον Ντε Κολό να έφεραν προσωρινά την ομάδα του Ιτούδη στο +4 (91-95), ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν φάουλ στην τελευταία επίθεση και 5’’ πριν τη λήξη, ο Ντόελμαν πέτυχε μεγάλο τρίποντο, γράφοντας το 98-98, όπου όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε σε νέα παράταση. Μόνο που ο Τεόντοσιτς ο οποίος πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του ματς έκανε... λάθος και από επαναφορά, έστειλε την μπάλα στα χέρια του... Ντόελμαν. Αυτός από τα 4 μέτρα και σχεδόν στην εκπνοή ευστόχησε, χαρίζοντας μια απίθανη νίκη στην ομάδα του!

Πλέον ο Ολυμπιακός (4-6) απέχει... δύο νίκες από την Μπαρτσελόνα (5-5), καθώς υστερεί και σε πιθανή ισοβαθμία. Δείγμα του πόσο έχει δυσκολέψει η υπόθεση πρόκριση, με την Μπάμπεργκ εξίσου στο 4-6 και με «πλεονέκτημα» απέναντι στους ερυθρόλευκους, ενώ και η Χίμκι είναι μια νίκη πάνω, 5-5.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :