Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΝΤΕΡ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΑΓΙΟΝ!


Ανακατατάξεις θα γίνουν στη Ρεάλ, με τους Αγιόν και Ροντρίγκεθ ένα βήμα από την έξοδο και τον... Οθέλο Χάντερ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό να αποτελεί στόχο.

Μετά το άδοξο τέλος της φετινής πορείας της στην Ευρωλίγκα, η Ρεάλ σχεδιάζει την επόμενη μέρα που θα είναι… δύσκολη. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η αποχώρηση του Γκουστάβο Αγιόν θεωρείται σίγουρη και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ πολύ πιθανή.

Ο Μεξικανός σέντερ φέρεται να αξιώνει 4 εκατ. ευρώ και έχεις τάσεις... φυγής προς ΝΒΑ, Κίνα ή ακόμη και Φενέρμπαχτσε, ενώ και ο «Τσάτσο» δεν έχει κρύψει πως θέλει να δοκιμάσει ξανά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όσο για την αντικατάσταση του Αγιόν; Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", μεταξύ των στόχων (όπου βρίσκεται και ο Άντονι Ράντολφ της Λοκομοτίβ Κουμπάν) είναι και ο Οθέλο Χάντερ. Ο Αμερικανός σέντερ μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και στη «βασίλισσα» φαίνεται πως τον θεωρούν μια πολύ καλή και σχετικά οικονομική λύση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :