Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΤΟ «ΚΟΚΟΚΟ» ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ... ΡΩΣΙΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!


Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να μη... κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει εκπληρωθεί καμία από τις... απαιτήσεις προς την ΕΠΟ όπως ο ορισμός ξένων διαιτητών και η παραίτηση Γκιρτζίκη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκρινε πως δεν πρέπει η ομάδα να κατέβει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έχοντας και την γνωμοδότηση των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση. Χθες έγινε σύσκεψη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών και των Γιώργου Κούδα και Κούλη Αποστολίδη έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα. Η αλήθεια βέβαια είναι απλά δεν αντέχουν να δουν το... 4/4! 

Εκεί αποφασίστηκε να υποστηριχθεί με κάθε δυνατό τρόπο η αρχική απόφαση του μεγαλομετόχου, να μην παίξει δηλαδή η ομάδα στον επαναληπτικό, καθώς... όπως λένε στην Τούμπα, επανάσταση στο ποδόσφαιρο χωρίς θυσίες δεν μπορεί να γίνει και δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η επανάσταση, την οποία ηγείται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης από την αρχή της, σύμφωνα πάντα με όσα λέγονται, γιατί η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχασε στο γήπεδο του πριν καν αρχίσουν τα επεισόδια οι οπαδοί του και πιθανόν να... φοβούνται χειρότερο διασυρμό από τους ερυθρόλευκους! Και φυσικά, επεισόδια είχαν γίνει και εκτός Τούμπας, πολύ πριν... αρχίζει να σφυρίζει ο διαιτητής. Άρα, καλά τα παραμυθάκια αλλά για όσους αρέσει ο σανός...

Οι... αφορμές που ο ΠΑΟΚ επιμένει είναι γιατί δεν έχει εκπληρωθεί καμία από τις υποχρεώσεις που είχε θέσει, όπως ο ορισμός ξένων διαιτητών η παραίτηση Γκιτζίκη και όλου του Δ.Σ της ΕΠΟ. Επίσης ο ορισμός των διαιτητών του επαναληπτικού επιβεβαιώνει την αντίληψή που υπάρχει στον ΠΑΟΚ ότι στην ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Είναι βέβαια φως... φανάρι τι προσπαθεί να κάνει ο Ιβάν μετά την ανακοίνωση που υπέγραψαν 12 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ)... Τα συμπεράσματα, δικά ΤΟΥΣ λοιπόν, εμείς απλά... γελάμε! 

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :