Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΑΠΟ... ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!


Ελεύθεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (29/4). Θα ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα (2/5) θα... “γκαζώσουν” για τον τελικό με την ΑΕΚ (7/5).

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την τρέχουσα εβδομάδα και ο Μάρκο Σίλβα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη από... Δευτέρα του Πάσχα (2/5).

Είναι η μέρα ουσιαστικά που θα “γκαζώσουν” για τα καλά με... φόντο τον τελικό του Κυπέλλου (7/5). Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία σχετικά με την ΑΕΚ του Στέλιου Μανωλά, την έχει παρακολουθήσει και στα δύο ματς με τον Ατρόμητο (στο Περιστέρι την είδε από κοντά) και τα αποτελέσματα της... κατασκοπίας θα τα παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές του λίγη ώρα πριν το ματς.

Όλη η επόμενη εβδομάδα θα περάσει με αρκετό ασκησιολόγιο στο κομμάτι της τακτικής και τίποτα περισσότερο. Η ανάλυση της ΑΕΚ θα γίνει το άλλο Σάββατο (7/5), πριν μπουν οι ερυθρόλευκοι στο πούλμαν με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σίλβα, καθώς και ο Τσόρι θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό. Ο Ντα Κόστα ξεπέρασε το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ελαμπντελαουί (προσαγωγούς).


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :