Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!


Όλα δείχνουν πως ο φετινός τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί... χωρίς κόσμο στις εξέδρες!

Το αρχικό σχέδιο, σε περίπτωση μάλιστα που ο τελικός είναι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, προέβλεπε οτι θα γίνει με μαθητές στην εξέδρα, αλλά οι τελευταίες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα γίνει τελικός... κεκλεισμένων των θυρών!

Για την ακρίβεια, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας για την πιθανή παρουσία μόνο μαθητών και των συνοδών τους στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και από τη στιγμή που μία τέτοια κίνηση χρειάζεται αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί, αλλά και πολλά μέτρα ασφαλείας (για να μην παρεισφρήσουν επιτήδειοι στο γήπεδο), το πιθανότερο είναι ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά στον διαιτητή του τελικού, δεν έχει κατατεθεί αίτημα στην UEFA για ορισμό ξένου διαιτητή και από τη στιγμή που ο αγώνας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έπρεπε -λογικά- να είχε ήδη κινηθεί η απαραίτητη διαδικασία, οπότε μάλλον θα "σφυρίξει" Έλληνας διαιτητής...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :