Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΤΑ ΕΙΠΕ, ΞΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ... ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ!


Παρελθόν αποτελεί... ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την Αναντολού Εφές μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Τούρκικη ομάδα.

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος ο Ντούντα... ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε τι πρόκειται να συμβεί: “Ο πρόεδρος μου είπε μέσω του Αλπέρ Γιλμάζ ότι αν δεν νικήσεις τη Φενέρ, θα απολυθείς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν πολλές φορές ο πρόεδρος μου έλεγε: “Κόουτς συγχαρητήρια, έχασες και πάλι από μια ομάδα που έχει μικρότερο μπάτζετ από εμάς. Προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να καταλάβει ο πρόεδρος πως έχουν την πράγματα, ωστόσο χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμα για να τα κατανοήσει. Μπορεί να κάνει κριτική, αλλά ξεπέρασε τα όρια”.

Μένει να φανεί ποιος θα κάτσει στον πάγκο μετά από αυτή την εξέλιξη, ενώ ο βοηθός προπονητής Αχμέτ Τσακί θα τελειώσει τη σεζόν ως πρώτος προπονητής.

Να σημειωθεί ότι η Εφές (21-6) είναι πρώτη στην τουρκική λίγκα με διαφορά μιας νίκης από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε (20-6) προς το παρόν, ενώ παρά την ήττα διατήρησε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :