Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«ΒΟΜΒΑ»... ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 μετά τη σημερινή της επικράτηση στην Ισπανία επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση με 80-92 και να οδηγήσει τον αγώνα σε 5ο παιχνίδι στο παγωμένο Κουμπάν, το οποίο και θα κρίνει το τέταρτο εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Βερολίνου! 

Όλοι την είχαν τελειωμένη μετά τις δύο... εύκολες και συνεχόμενες ήττες από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ντιλέινι, ο Ράντολφ (που έκανε... «άρρωστα» πράγματα, ειδικά στην παράταση)  και η παρέα τους είχαν διαφορετική άποψη και πήραν την τεράστια νίκη σ'έναν αγώνα που δεν προσφερόταν για καρδιακούς!

Aυτό σημαίνει ότι η... ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να περιμένει μερικές μέρες ακόμη για να μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό του Βερολίνου.

Μυθικά πράγματα από τον Άντονι Ράντολφ, ο οποίος σταμάτησε στους 28 πόντους, πετυχαίνοντας τους 10 από τους 16 της ομάδας του στον έξτρα χρόνο και παίρνοντας ουσιαστικά... μόνος του το παιχνίδι!

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 35-40, 54-51, 76-76, 82-92 (παράταση)



Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :