Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE...


Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Ολυμπιακός, καθώς χθες ξεκαθάρισε ένα από τα μέτωπα που περίμεναν οι ερυθρόλευκοι.

Κι αυτό γιατί η Ντιναμό Κιέβου με τη χθεσινή της νίκη κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας και θα... αναγκάσει τους πρωταθλητές Ελλάδας να αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στον τρίτο προκριματικό γύρο των πρωταθλητών στις 26/27 Ιουλίου και 2/3 Αυγούστου (κλήρωση στις 15 Ιουλίου).

Αν περάσει, θα παίξει στα playoffs των πρωταθλητών στις 16/17 και 23/24 Αυγούστου (κλήρωση στις 5 Αυγούστου). Αν αποκλειστεί, θα παίξει στα playoffs του Europa League στις 18 και 15 Αυγούστου (κλήρωση στις 5 Αυγούστου).

Η μόνη ελπίδα αν και... μηδαμινή για να μπει ο Ολυμπιακός απευθείας στους ομίλους, είναι να κατακτήσει η Λίβερπουλ το Europa League, να μη σηκώσει το Τσάμπιονς Λιγκ η Σίτι και να βγει στην πρώτη τριάδα της Premier League η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Κι αν για τα πρώτα υπάρχουν εφικτές ελπίδες, για το τελευταίο σενάριο είναι σχεδόν... απίθανες, καθώς οι "κόκκινοι" είναι στο -9 από την τρίτη θέση, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν στην Αγγλία.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :