Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Κ9 ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ ΡΟΔΟΥ


Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ-9 της Ακαδημίας μας και την Ακαδημία του Ιάλυσου Ρόδου διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη.

Η ομάδα της Ρόδου είχε καλή παρουσία αλλά ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου έμειναν ενθουσιασμένοι από τις εγκαστάσεις και από το "Γ. Καραϊσκάκης" και σίγουρα θα μιλούν για πολύ καιρό για το φιλικό παιχνίδι.

Ο Ιάλυσος τίμησε και τον Ολυμπιακό για τον αγώνα δίνοντας πριν από την έναρξη του αναμνηστική πλακέτα στον προπονητή της Κ-9 του Ολυμπιακού κ. Κώστα Σοφιανό.

Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι: Σπυρόπουλος, Κτενάς, Ζυγούρας ενώ αγωνίστηκαν οι: Λουλουργάς, Πρίφτη, Θεοδωρίδης, Γιωτόπουλος, Καρακώστας, Πουλής, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος, Αγγελάκης, Ζυγούρας, Λαμπρής, Μαλικούρης, Μενεγάτος, Μπουργάνης, Τιπέλης, Φίλης, Χαραλαμπίδης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :