Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΖΝΤΟΒΤΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ...

Γιούρι Ζντοβτς και Δημήτρης κατσίβελης μίλησαν μετά τη συντριβή της ΑΕΚ στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 93-58 και έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταθλητές : 

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας έδωσαν ένα μάθημα μπάσκετ. Έπαιξαν πιο δυνατά, πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και ήταν γενικά καλύτεροι σε όλα. Φοβόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν πίστευαν στη νίκη και έμοιαζαν να σκέφτονται τον Άρη από την ώρα που φτάσαμε στο ΣΕΦ. Αυτό ήταν λάθος.Δεν ήμασταν ομάδα, μοιάζαμε σαν δώδεκα παίκτες που μαζεύτηκαν χθες από το δρόμο. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να δούμε τι θα κάνουμε για να καθαρίσουμε αυτή τη ντροπή. Δεν μοιάζει κάτι σοβαρό. Σκεφτήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά μετά τον τραυματισμό του, αλλά προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης, είπε:

 «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλες τις κατηγορίες ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να δούμε όλο το παιχνίδι, τι κάναμε λάθος και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι την Παρασκευή».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :