Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΓΕΜΙΣΕ... ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε χθες την ΑΕΚ στο ΣΕΦ με 93-58, και ταυτόχρονα "γέμισε" την ΑΕΚ με μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει κι ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του, το -35 (93-58) του ΣΕΦ είναι η πιο βαριά ήττα της ΑΕΚ στα playoffs και η έβδομη μεγαλύτερη στην ιστορία της από καταβολής Α1 (βλ. 1986)! Παράλληλα, αποτελεί την ευρύτερη επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ!

Η μεγάλη έκταση της ήττας της ΑΕΚ εξηγείται από τα πέντε αρνητικά ρεκόρ περιόδου και από άλλα δύο που αφορούν στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

*Η ΑΕΚ υποχρεώθηκε σε αυτή τη “βαριά” ήττα σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ περιόδου με τους 58 πόντους που σημείωσε στην επίθεση. Το προηγούμενο ήταν εκείνο του 3ου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στον οποίο είχε 61.

*Αυτή η επίδοση εξηγείται κατά βάση από τα 3/17 τρίποντα που είχε η ΑΕΚ και που επίσης αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Αυτό το 17,64% είναι χαμηλότερο από το 20% που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά στο οποίο μέτρησε 4/20 τρίποντα.

*H AEK έφυγε από το ΣΕΦ με ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ περιόδου, τα 22 λάθη της. Είχε από 21 στα εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό.

*Αρνητικό ρεκόρ για τα 15 εκτός έδρας παιχνίδια της στο φετινό Πρωτάθλημα είναι για την ΑΕΚ το παθητικό των 93 πόντων. Είχε δεχτεί 85 στην παράταση από τον Κολοσσό H Hotels.

*Δεχόμενη 31 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ισοφάρισε τη χειρότερη φετινή αμυντική της επίδοση αφού την ίδια είχε στο τέταρτο δεκάλεπτο του πρώτου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ. Η προηγούμενη δε, χειρότερη εκτός έδρας, ήταν εκείνη των 28 πόντων που δέχτηκε στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού στη Ρόδο.

*Η ΑΕΚ ανανέωσε μόνο πέντε επιθέσεις της με ριμπάουντ επίδοση που επίσης είναι η χειρότερη της στη σεζόν για τα εκτός παιχνίδια της, αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη που είχε κόντρα στον Απόλλωνα Carna με έξι ενώ αρνητικό ρεκόρ για τα εκτός έδρας ματς είναι και τα 27 ομαδικά ριμπάουντ, ένα λιγότερο από εκείνα που είχε κόντρα στα Τρίκαλα BC Aries και το Ρέθυμνο Cretan Kings.

*Στατιστικά τουλάχιστον η σημερινή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ όπως μαρτυρούν οι 50 βαθμοί της στο ranking, οχτώ λιγότεροι από το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ του 3ου προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :