Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!


Σε έκτακτη συνεδρίαση της η ΕΠΟ κατέληξε στην ημέρα που μπορεί να γίνει ο τελικός και μένει να δούμε εάν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση αυτή.

Στην ημερομηνία που θα μπορέσει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα κατέληξε η ΕΠΟ.

Σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε σήμερα στην ομοσπονδία συζητήθηκαν οι ημερομηνίες στις οποίες θα μπορούσαν να γίνει το παιχνίδι. Μετά από συζήτηση αυτή που... προκρίθηκε ως καλύτερη λύση ήταν η 15η Μαϊου, δηλαδή, την επόμενη Κυριακή.

Φυσικά ισχύει ό,τι και στην περίπτωση που είχαμε σήμερα το ματς. Δηλαδή 392 προσκλήσεις, ενώ για τον ορισμό του διαιτητή και των βοηθών του αναμένεται νέος ορισμός από την ΚΕΔ.

Για να υπάρξει οριστική απόφαση βέβαια θα πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές και τουλάχιστον κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Και αυτό διότι εάν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή το ματς, τότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία η 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, φέρονται να υπάρχουν ήδη... αντιδράσεις και ενώ όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα πρέπει να έχουν τελειώσει στις 30 Μαϊου γιατί οι διεθνείς –κατόπιν εντολής της UEFA- πρέπει να έχουν ενσωματωθεί στις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων για το Euro.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :