Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ;


Νεότερα σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα αναμένονται πολύ σύντομα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο, στο οποίο αναφέρεται ότι δύσκολα θα χωρέσει... και φέτος στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Εξελίξεις για το μέλλον του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό, αναμένουν στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα kerkida.net σύντομα θα προκύψουν νεότερα από το συγκεκριμένο θέμα και εκτιμάται (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην παραμείνει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων ούτε τη νέα σεζόν και πως πρόκειται να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός.

Μάλιστα, θεωρούν τα ΜΜΕ από τη Μεγαλόνησο ότι αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσει ο 23χρονος εξτρέμ στους πρωταθλητές Κύπρου.

Παράλληλα, αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Ούρκο Πάρντο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :