Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΕΣΚΑΣΕ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! *BINTEO*

Σε μια μεγάλη μεταγραφή, προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προχώρησε ο Ολυμπιακός, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ! 

Ο Ολυμπιακός έψαχνε τη "βόμβα" στους διαγώνιους και τελικά βρήκε ακόμα καλύτερη λύση από αυτή του Σεπέδα που αγωνίστηκε φέτος στον ΠΑΟΚ, και είναι πλέον δεδομένο ότι αρκετοί στο άκουσμα του συγκεκριμένου ονόματος άλλαξαν... χρώμα!

Ο 31χρονος Κολομβιανός Λίμπερμαν Αγκάμεζ έχει φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μάλιστα ήταν το αντίπαλο... δέος στον τρομερό Ιβάν Μίλκοβιτς που είχε τότε στις τάξεις του ο Ολυμπιακός! Oι μάχες μεταξύ τους ήταν τότε "ομηρικές", οι πιο παλιοί αποκλείεται να τις έχουν ξεχάσει...


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή 31χρονο Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί : 


Κατηγορία: , ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :