Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ... ΦΑΠΑ! ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ;;; *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει την ήττα στο Game 3 (77-68) από τον Άρη, αλλά οι πράσινοι... δεν μπορούσαν να το χωνέψουν, αφού αποκλείεται να μην... ένιωσαν το σπρώξιμο των διαιτητών! Ε, αν δεν μπορείς να κερδίσεις ΟΥΤΕ έτσι τον μεγάτο παουσίες; Άρη, τι να πας να κάνεις στο ΣΕΦ;

Οι οπαδοί του Άρη έβριζαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, γεγονός που συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα και ειδικότερα στα ντέρμπι.

Φώτσης και... Πεδουλάκης, απάντησαν, και ειδικότερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε... πολλά και έκανε απρεπέστατη χειρονομία προς την εξέδρα.

Περιμένουμε να δούμε πως θα πράξουν οι αρμόδιοι και αν θα τον τιμωρήσουν, ή αν αυτά είναι... επιτρεπτά όταν τα κάνουν οι πράσινοι! 

Προφανώς στην Ελλάδα δικαίωμα να βρίζουν έχουν μόνο οι Παναθηναϊκοί... Δε νομίζουμε ότι πρέπει να αναφέρουμε λεπτομέρειες για τις... υποδοχές στον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ. Που μου... θιχτήκατε κιόλας αντικειμενικοί του κ$%%$ επειδή έβριζαν τον... Διαμαντίδη!


Δείτε το βίντεο που πρέπει να δει κάθε... αρμόδιος : 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :