Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΣΟΚ ΓΙΑ... ΜΙΡΑΛΑΣ!


Κέβιν Μιραλάς και Νασέρ Τσαντλί δεν... έπεισαν τον Μαρκ Βίλμοτς με την φετινή τους παρουσία και έτσι δεν βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου για το Euro της Γαλλίας.

Εκπλήξεις στην αποστολή του Ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, ο οποίος άφησε εκτός τον Κέβιν Μιραλάς της Έβερτον και τον Νασέρ Τσαντλί της Τότεναμ, γεγονός που... σόκαρε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Έτσι μετά τον τραυματισμό του Βενσάν Κομπανί, το Βέλγιο αφήνει εκτός άλλους δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ. Το περιβραχιόνιο αναμένεται να φορέσει ο Εντέν Αζάρ που δείχνει ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τιμπό Κουρτουά (Τσέλσι), Σιμόν Μινιολέ (Λίβερπουλ), Φρανσουά Ζιλέ (Μαλίν).

Αμυντικοί: Τόμπι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Ντεντρίκ Μπογιατά (Σέλτικ), Ζεσόν Ντινάιερ (Γαλατασαράι), Μπιόρν Ένγκελς (Κλαμπ Μπριζ), Νικολάς Λομπάερτς (Ζενίτ), Ζόρνταν Λουκακού (Οστάνδη), Τομάς Μουνιέρ (Κλαμπ Μπριζ), Τόμας Βερμάελεν (Μπαρτσελόνα), Γιαν Βερτόνγκεν (Τότεναμ).

Μέσοι:Μούσα Ντεμπελέ (Τότεναμ), Μαρουάν Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άξελ Βίτσελ (Ζενίτ), Ράτζα Ναϊνγκολάν (Ρόμα).

Επιθετικοί: Μιτσί Μπατσουαγί (Μαρσέιγ), Κριστιάν Μπεντέκε (Λίβερπουλ), Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κέβιν Ντε Μπρούινε (Μάντσεστερ Σίτι), Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Ρομέλου Λουκακού (Έβερτον), Ντράις Μέρτενς (Νάπολι), Ντιβόκ Οριγκί (Λίβερπουλ).

Θυμίζουμε πως το Βέλγιο τερμάτισε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου με 23 βαθμούς σε 10 αγώνες (7Ν, 2Ι, 1Η) και σύμφωνα με στοιχηματικές εταιρίες είναι το... πέμπτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :