Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ... ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Μετά τα... παιχνίδια του Κοντονή και την αναβολή του κυπέλλου, ο Μάρκο Σίλβα είναι αναγκασμένος ν'αλλάξει όλο του τον σχεδιασμό!

Πλεόν, δεν μπορεί να είναι τίποτα σίγουρο, ούτε για τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά ούτε και για την έναρξη της νέας προετοιμασίας, εκεί που  οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εάν ο τελικός γινόταν είχε την αναχώρηση το απόγευμα της Δευτέρας για το Βελιγράδι ενόψει του φιλικού αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη με τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά το παιχνίδι η αποστολή θα επέστρεφε στην Αθήνα, θα ακολουθούσαν μερικές χαλαρές προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη όταν όλοι θα ήταν ελεύθεροι για διακοπές.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν ήταν προγραμματισμένη στις 20 Ιουνίου και λίγες μέρες μετά η αποστολή θ'αναχωρούσε για Αυστρία! 

Όλα αυτά πλέον δεν ισχύουν, αφού του Κοντονή μπορεί να του θυμηθεί ο τελικός να γίνει σε 10 μέρες, ή σε 15, ή σε 20! 

Όλοι λοιπόν θα πρέπει να περιμένουν τις... προσταγές του και μετά θα κανονίσουν πως και τι. 

Εντάξει κύριε Κοντονή; Περιμένουμε τις...διαταγές σου και πότε δεν θα έχουν πρόβλημα να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό οι... επενδυτές των ομάδων των οποίων κάνεις τα χατήρια! 

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :