Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΔΥΟ... ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ) ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!


Πολύ δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να... συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Εστεμπάν Καμπιάσο που βλέπει την πόρτα της εξόδου, ενώ δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση του Σαλίνο.

Δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα, τόσο ο Εστεμπάν Καμπιάσο, όσο και ο Λεάντρο Σαλίνο, με το ποδοσφαιρικό τους μέλλον να βρίσκεται όπως όλα δείχνουν μακριά από το Λιμάνι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Σαλίνο, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Μάλιστα την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ενισχύει το γεγονός πως ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει παίκτη στη θέση του Βραζιλιάνου μπακ.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δύσκολη φαντάζει και η παραμονή του Εστεμπάν Καμπιάσο, παρόλο που μένει ένα ακόμα ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας. Όσον αφορά τις αποχωρίσεις, πιθανή είναι και αυτή του Ερνάνι που μάλλον θα επιστρέψει στην Πόρτο.

Αντίθετα, πολύ πιθανή είναι η παραμονή του Τσόρι, που ενδέχεται να ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :