Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ... ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!


Nα δικαιολογήσουν τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό προσπαθούν τα πράσινα ΜΜΕ, αφού όπως και να το κάνουμε, δεύτερη συνεχόμενη μέσα σε λίγες μέρες και το 0-1 που έγινε... 2-1 στη σειρά τους έχει ρίξει σε μελαγχολία...

Ας δούμε αναλυτικά τι γράφουν για τη νέα φάπα, στο ΣΕΦ αυτή τη φορά : 


leoforos.gr : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ… ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας πριν από το τζάμπολ και η δουλειά… έπιασε (77-72) με τους «γκρι» να τα βλέπουν όλα κόκκινα και τον Ολυμπιακό να κάνει το 2-1

Το αποψινό χειρουργείο στο ΣΕΦ δεν έχει προηγούμενο. Οι διαιτητές της αναμέτρησης, Πηλοίδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, αφού δέχθηκαν απειλές και ύβρεις από φουσκωτούς μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, τα έβλεπαν όλα… κόκκινα. Με όργια άνευ προηγουμένου οι «γκρι» έβαλαν στοπ στους παίκτες του Πεδουλάκη και χάρισαν μία ακόμα… κάλπικη νίκη στον Ολυμπιακό με 77-72. Τώρα έχει ΟΑΚΑ, όποτε αποφασίσουν Κοντονής και ΣΙΑ.

panathinaikos24.gr : Αυτοχειρία…

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, κέρδιζε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά επέδειξε τάσεις αυτοχειρίας και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, παίζοντας όμως με πέντε παίκτες στο… όριο των φάουλ, από το πρώτο ημίχρονο κιόλας… Τρομερή ατυχία για την ομάδα του Πεδουλάκη, με χαμένες βολές σε κρίσιμο σημείο και το καλάθι να… «ξερνάει» τρίποντα των Καλάθη-Παππά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :