Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Ένα άδικο φάουλ που του σφύριξαν οι διαιτητές ήταν αρκετό να κάνει έξω φρενών τον Κώστα Παπανικολάου, που αρχικά ρώτησε τους διαιτητές τι σφυρίζουν και στη συνέχεια που τον "τράβηξε" στον πάγκο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξέσπασε στο πάγκο με έντονες κινήσεις!

Μάλιστα, ο διεθνής φόργουορντ δεν έκατσε καθόλου στη θέση του, πήγε στο σημείο που είναι οι θέσεις που παρακολουθούν τον αγώνα οι εκτός αποστολής και κλώτσαγε ότι βρήκε μπροστά του! 

Μάλιστα, προκάλεσε το... ενδιαφέρον όλου του ερυθρόλευκου πάγκου, συμπαικτών και προπονητών  που τον κοιτούσαν απορημένοι να ξεσπάει, αφού δε μπορεί να πει κανείς ότι ο αγώνας ήταν... ντέρμπι!

Στη συνέχεια, μετά από αρκετή ώρα και αφού ηρέμησε, ο Σφαιρόπουλος τον έριξε ξανά στον αγώνα. Στην πρώτη ευκαιρία ο Παπανικολάου συζήτησε -σε ήρεμο ύφος αυτή τη φορά- με τον διαιτητή της αναμέτρησης τη συγκεκριμένη φάση που του προκάλεσε τόσα νεύρα...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :