Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ... ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ Ο ΖΝΤΟΒΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΕΦ!


Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για το αυριανό (04/05, 18:00) πρώτο ματς των ημιτελικών των play offs ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο ΣΕΦ και υπογράμμισε αυτά που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο Φάληρο : 

«Πρώτο ματς αύριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να αισθανθούμε καθόλου πίεση. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός εντός έδρας είναι πολύ επικίνδυνος και θέλει να τελειώσει τον αγώνα όσο πιο σύντομα γίνεται με σκληρή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στο να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, να μπορούμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και με σωστές επιθέσεις και καλή άμυνα στο «τρανζίσιον» να διεκδικήσουμε όσα μπορούμε.

Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά όπως είπα ο Ολυμπιακός θα έχει την πίεση με το μέρος του και εμείς ίσως μπορούμε με την δυνατή μας άμυνα να κερδίσουμε πολλά στο επιθετικό κομμάτι και να βρούμε πολλά ελεύθερα σουτ, που θα μας δώσουν τη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :