Τρίτη 10 Μαΐου 2016

«ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ... ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»



Ο Οκάρο Ουάιτ έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ώστε να τον αποκτήσει την ερχόμενη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι του δίνουν συμβόλαιο για 1+1 με ετήσιες αποδοχές περίπου 250.000 δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει φτάσει στην τελική του φάση, ωστόσο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να σκεφτεί και την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση του Θρύλου θέλει να... «μαγειρέψει πριν πεινάσει» και έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της να εντάξει στο ρόστερ της Οκάρο Ουάιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη έχει συμβόλαιο περίπου 180.000 δολαρίων και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες πόυ επικαλείται το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει συμβόλαιο 1+1 έτους στον Αμερικανό με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 250.000 δολάρια.

Ο παίκτης φαίνεται να ζητά διπλασιασμό των φετινών του απολαβών (360.000), ωστόσο παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του.

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ούτε πρόκειται να παρθεί πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τόσο του Άρη όσο και του Ολυμπιακού, ενώ σημαντική παράμετρος είναι η πρόσφατη αλλαγή Αμερικανού ατζέντη η οποία μπορεί να περιπλέξει ή να απλοποιήσει την κατάσταση.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :