Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!


Ο πρώην διεθνής διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης μίλησε για την... επίμαχη φάση του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι... δεν είδε βήματα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη και τις πολλές αποβολές: «Κι άλλη φορά έχει γίνει να τελειώνει το ματς με τόσο λίγους παίκτες. Ήμουν ένας από τους δύο που έμειναν στο Πανελλήνιος- Ηρακλής μετά από 3 παρατάσεις, 5 εναντίον 2, το ‘74-‘75».

Όσο για το πόσοι παίκτες χρειάζονται για να τελειώσει ένας αγώνας είπε: «Ο κανονισμός λέει μέχρι δυο σε κάθε ομάδα για να μπορεί να ανταλλάξεις πάσα. Δεν είναι μόνο τι λέει ο κανονισμός. Πρέπει να είμαστε στο πνεύμα του αγώνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βρέθηκαν σε αυτήν τη θέση οι διαιτητές. Το πνεύμα του αγώνα ήταν ότι έχει τελειώσει. Ήθελε 18 δευτερόλεπτα. Ήταν 100% λάθος η απόφαση.

Τέτοια γίνονται σε όλα τα παιχνίδια. Ίδια κάποια λάθη, απλά λέω ότι ήταν λάθος η απόφαση των διαιτητών. Δεν ήταν στο πνεύμα του αγώνα, ο Μακνίλ έπρεπε να αποβληθεί.
Δε μπορώ να σχολιάσω την απόφαση του Άρη για κεκλεισμένων των θυρών. Πάντως δεν ήταν η διαιτησία ο λόγος που έχασε ο Άρης».

Τέλος για την επίμαχη φάση στο ματς των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός ζητά βήματα του Σπανούλη πρόσθεσε: «Στου Σπανούλη το σουτ δεν είδα βήματα. Με το μάτι που το είδα στην τηλεόραση δεν ήταν βήματα. Αν κάτσεις και το δεις πέντε φορές, με ριπλέι, το αναλύσεις, το ξαναδείς, μπορεί να δεις βήματα. Ούτε όμως γίνεται να λέει ο καθένας δεν κατεβαίνω... Αυτά είναι κακά για το μπάσκετ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :