Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ... Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟ!


Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, σε συνέντευξή του σε ιταλικό ΜΜΕ τόνισε πως έχει κάνει πολλά λάθη στην ζωή του και... την καριέρα του.

«Έκανα πολλά λάθη στην ζωή μου και στο ποδόσφαιρο», είπε σε συνέντευξή του στο Tuttomercatoweb ο Κολομβιανός πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που παρά τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα έμεινε να τον θυμούνται στο Λιμάνι για τα... πειθαρχικά του παραπτώματα.

«Υπήρξαν στιγμές στο ποδόσφαιρο που επειδή δεν έπαιρνα τα λεφτά που ήθελα ή επειδή το περιβάλλον δεν θεωρούσα πως ήταν το ανάλογο δεν συμπεριφερόμουν σωστά. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως. Τώρα είμαι ώριμος και πολύ συγκροτημένος και αφοσιωμένος στην οικογένειά μου και όσα πρέπει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πίνο που αναφέρθηκε κυρίως στην Μονακό.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως στο παρελθόν είχε... μπελάδες και για τα τατουάζ του και για τον εθισμό του στο αλκοόλ αλλά και για την επίθεσή του σε αστυνομικούς. Τόνισε μάλιστα πως αυτές οι εμπειρίες τον βοήθησαν να καταλάβει πιο καλά τον εαυτό του, να αναλύσει το παρελθόν του και να δει που ήταν λάθος...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :