Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΦΑΠΑ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!


Όχι,αυτή τη φορά δεν έφταιγαν τα... βήματα του Σπανούλη, αλλά ο ίδιος ο... Σπανούλης που τους γέμισε πόνο και δεν έχουν καν τη δύναμη να τον κράξουν.

Αντί αυτού, προτίμησαν να ασχοληθούν με τον... Μήτσο που είδε μέσα στο σπίτι τους τον Θρύλο να κατακτάει το back to back πρωτάθλημα!

Aς δούμε τι γράφουν αναλυτικά : 


leoforos.gr : ΜΗΤΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να πάρει την νίκη, με τους «πράσινους» να χάνουν στη δεύτερη παράταση με 81-82

Ο Ολυμπιακός μπήκε νορμάλ στο παιχνίδι αλλά εκμεταλλεύτηκε το πολύ κακό και νωθρό ξεκίνημα των παικτών του Πεδουλάκη. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ νευρικοί και φαινόταν και στα τρεξίματά τους, αλλά και στις επιλογές τους.

panathinaikos24.gr : Αντίο μεγάλε αρχηγέ!

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα στον 4ο τελικό, βρέθηκε πολλές φορές με πλεονέκτημα, να ανοίξει τη διαφορά, δεν το κατάφερε και ολοκλήρωσε τη σεζόν, μόνο με την κούπα του κυπελλούχου, αφού ηττήθηκε στη δεύτερη παράταση από τον Ολυμπιακό. Αντίο στον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη, από 20.000 κόσμο, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τον μεγάλο του ηγέτη.

Σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων, είναι το κύκνειο άσμα του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :