Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙ, «ΣΙΧΑΜΑ», ΠΕΡΠΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ... ΕΝΤΟΛΕΣ!


Απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος στο "sportdog", μιλάει για όλους και για όλα, ενώ κάνει μεγάλη αναφορά στον... Μπακασέτα που δεν πιστεύει ότι κάνει για τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά : 

H AEK, λένε, κλέβει τον Ολυμπιακό μέσα από τα χέρια του Μπακασέτα. Εγώ όχι τώρα, αλλά κόντρα στο ρεύμα όταν έλεγαν τα ΜΜΕ ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μπακασέτα, βγήκα εδώ δύο φορές και είπα "ποιος Μπακασέτας; Αργός παίκτης. Και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Ένα αριστερό καλό πόδι κι αυτό είναι όλο. Με Μπακασέτα θα κτίσετε τον Ολυμπιακό της Ευρώπης;".

Και ο ίδιος ξέρει φαίνεται ότι δεν είναι για τον Ολυμπιακό γι΄ αυτό προτίμησε να πάει στην ΑΕΚ. Ενώ ο Φορτούνης πίστευε στον εαυτό του και πήγε στον Ολυμπιακό. Ούτε σύγκριση μεταξύ Φορτούνη και Μπακασέτα. Διότι ο Φορτούνης έχει δύο πόδια και το κυριότερο έχει ταχύτητα. Σου σκάει την ντρίμπλα πάνω στην ταχύτητα και φεύγει.

Και σε ποια θέση θα παίξει στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας; Εκεί είναι ο Μάνταλος που τον θεωρώ πολύ καλύτερο του Μπακασέτα. Ποιος θα πάει στην άκρη; Ο Μπακασέτας πάντως για τα άκρα δεν είναι. Δεν μπορείς να παίξεις στα άκρα αν δεν είσαι γρήγορος.

Καρφάκι δε μου καίγεται αν δεν πάρει ο Ολυμπιακός τον Μπακασέτα. Δηλαδή να έχεις τον Γιαννιώτα, τον Μπέρτο της Ξάνθης, τον Μπακασέτα, αυτοί θα κάνουν τον Ολυμπιακό της Ευρώπης; Έλα, ρε, με τους Έλληνες που μας λένε συνεχώς κάποιοι, ποιοι είναι οι Έλληνες για τον Ολυμπιακό; Αφήστε τους Έλληνες στον ΠΑΟΚ και στους άλλους, να παίρνει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά!

Ο Γιαννιώτας είναι γρήγορος αλλά είναι κοντός και δε σκοράρει. Άμα θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να σκοράρει. Τα ίδια έλεγα και για τον Κολοβό. Ο Ολυμπιακός είναι βαριά φανέλα, δύσκολη ομάδα. Ο Φορτούνης έκανε τη διαφορά επειδή τους πλάκωσε στα γκολ. Αυτό του έλεγα πέρσι, μην αρκείσαι στην πάσα, έχεις τα προσόντα να μπουκάρεις και να σουτάρεις. Μόνο έτσι θα γίνεις μεγάλος παίκτης. Και ξέρω προσωπικά ότι του τα λένε οι δικοί του άνθρωποι.

Κάποτε είχα τον Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Έπαιρνε την μπάλα κοντά στη σέντρα και έκανε ντριμπλίτσες της πλάκας. Τον έπιασα από κοντά και του εξήγησα. Στην περιοχή κοντά, εκεί είναι το φαί σου, εκεί θα τους τρυπάς. Μη σπαταλάς τα πνευμόνια σου και φεύγεις μακριά, εκεί κουράζεσαι και ξεθυμαίνεις. Και μετά με τον Σόλιντ, μιλάγαμε τηλεφωνικά με τον Καστίγιο, του έλεγα "παίρνε τις φάσεις μόνος σου και μπούκαρε, έχεις τα προσόντα, θα εκτοξευτείς". Έκανε μεταγραφή λοιπόν 20 εκ. ευρώ, ενώ πριν ήταν στον πάγκο.

Είδα τον ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Νίκησε στη Νέα Σμύρνη. Ε και; Ο ΠΑΟΚ πάλι θα μείνει 30 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό αν δεν αλλάξει τη μισή 11άδα του με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές! Αυτοί που αξίζουν τώρα είναι ο Ροντρίγκες, ο Λέοβατς, ο Μακ, έχει και δυο καλούς μικρούς, αλλά με μικρούς δεν παίρνεις πρωτάθλημα.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Θέλει μια σεντερφοράρα, δυο χαφάρες, ένα μεγάλο στόπερ, έναν πλάγιο μπακ και τερματοφύλακα! Έξι παίκτες πρώτης γραμμής. Μπορεί να τα κάνει αυτά ο Σαββίδης; Μόνο τότε θα πάρει το πρωτάθλημα.

Και δε μιλάω για παίκτες τύπου Μπερμπάτοφ. Λίγα ματς τον είδα με τον ΠΑΟΚ στις αρχές και είπα "ξεχάστε τον, αυτός δε θα συνέλθει, δώστε του την ελευθέρας από τώρα με μικρή αποζημίωση να γλιτώσετε".

Μπήκε με τον Πανιώνιο τώρα, τον είδα πάλι, "σίχαμα", περπατιστός, έδινε εντολές στους άλλους "πήγαινε εκεί, έλα εδώ".

Τον Γκόγκιτς άμα δεις τώρα σε φιλικά των βετεράνων του Ολυμπιακού, μπορεί να σου αρέσει περισσότερο από τον Μπερμπάτοφ!

Ο Παναθηναϊκός καλός ήταν με την ΑΕΚ αλλά βρήκε και τα έκανε. Η ΑΕΚ πολύ κουρασμένη, ψόφια από την καταπόνηση, δεν έχει και μεγάλο ρόστερ, με έναν προπονητή της πλάκας στον πάγκο αφού κάτι έχει με την υγεία του ο Μανωλάς.

Έχω πει πριν τα πλέι οφ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά μη νομίζουν ότι έχουν καμία σπουδαία ομάδα. Θέλουν κι αυτοί μεγάλη ενίσχυση. Δυο χαφ φισέκια, εξτρέμ, τερματοφύλακα, πλάγιο μπακ, θες και έναν κυνηγό ακόμα μαζί με τον Μπεργκ και τον Λέτο. Αν νομίζεις ότι θα πάρεις με Κλωναρίδη πρωτάθλημα, είσαι νυχτωμένος.

Ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον έχει κάτι να δεις, οι άλλοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού δε βλέπονται ρε παιδί μου. Έχει τον Μπεργκ να κάνει κάτι για να δεις, έχει τον Λέτο να κάνει κάτι, έχει τον Βιγιαφάνες, έχει τον Νάνο να κάνει κάτι, τον Βραζιλιάνο στόπερ που από το πρώτο ματς που τον είδα μου άρεσε. Οι άλλες ομάδες δε βλέπονται.

Καλά, για τον Πανιώνιο δε συζητάω, για ομάδα με Σιώπη και Κόρμπο στα χαφ, τι να πεις... Και με Καραμάνο. Τους το είχα πει στον Ολυμπιακό τότε, τον Καραμάνο από τον Ατρόμητο γιατί τον πήρατε; Τον έβλεπα με τον Ατρόμητο. Δεν έβαζε γκολ στον Ατρόμητο και θα έβαζε με τον Ολυμπιακό;
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :