Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΝΤΟ


Ο Φελίπε Πάρντο ήθελε πολύ να είναι παρών στην προσπάθεια της Εθνικής Κολομβίας για το Κόπα Αμέρικα των ΗΠΑ αλλά τελικά... δεν συμπεριλήφθηκε στην 23άδα, καθώς αρκετά ονόματα έμειναν εκτός, ενώ σίγουρα έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός που είχε στο δεύτερο μισό της σεζόν και τον άφησε έξω από αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Το καλό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι θα έχουν τον παίκτη τους από την αρχή της προετοιμασίας διότι εάν πήγαινε στην Εθνική του ο Πάρντο δεν θα υπολογιζόταν για το μεγαλύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής δουλειάς. Θα έφευγε από τώρα για τα φιλικά και θα έπρεπε όλο τον Ιούνη να είναι στις ΗΠΑ.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στον Κολομβιανό εξτρέμ που πλέον ξεκουράζεται μαζί με την οικογένειά του στη Σαντορίνη και εστη συνέχεια θα πάει στην πατρίδα του προκειμένου να είναι παρών στις 21 Ιουνίου στο Ρέντη.

Εκτός Κόπα Αμέρικα έμεινε και ο Έντερ Μπαλάντα, ο στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ που είναι στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :