Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ Ο... ΙΝΤΕΓΕ!


Ο πρώην αρχηγός της Νιγηρίας, Τζόζεφ Γιόμπο, αποχωρεί από την ενεργό δράση, ωστόσο ο Ιντέγε δε θα μπορέσει να δώσει το... «παρών» στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του, καθώς θα βρίσκεται με την αποστολή των «Σούπερ Αετών» στη Γαλλία.

Χωρίς τον επιθετικό του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί το «αποχαιρετιστήριο» παιχνίδι προς τιμήν του Τζόζεφ Γιόμπο που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (27/5) στη Νιγηρία, καθώς ο Ιντέγε θα βρίσκεται με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στη Γαλλία, για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Μάλι και Λουξεμβούργο.

Μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο 28χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε τη θλίψη του για την απουσία του από το τελευταίο παιχνίδι του άλλοτε αρχηγού της Νιγηρίας, αλλά και την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Πραγματικά ήθελα να είμαι και εγώ παρών σε αυτό το παιχνίδι. Το είχα προγραμματίσει, όμως δεν γνώριζα πως θα κληθώ στην εθνική ομάδα. Στο μυαλό μου είχα πως θα παίξω στο αποχαιρετιστήριο ματς του Γιόμπο και στη συνέχεια θα αναχωρούσα για τις ΗΠΑ με την οικογένεια μου για τις διακοπές μας. Πραγματικά λυπάμαι που θα λείψω. Ο Γιόμπο είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα στο πλευρό του», ήταν το σχόλιο του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :