Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΟIΝΩΣΕΙΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚ!

Ηθικά δικαιωμένος για τη στάση του απέναντι στην ΕΠΟ δηλώνει μετά τις εξελίξεις στο θέμα του τελικού ο... ΠΑΟΚ! 

Ποιος ΠΑΟΚ, να μας πείτε που έχασε στη Τούμπα από τον Ολυμπιακό και διέκοψαν τον αγώνα οι οπαδοί του, ενώ η διοίκησή του έτρεμε την... κάθοδο στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να χάσει και τους δύο αγώνες με 3-0. 

Την ίδια απορία έχουμε και εμείς,αλλά έχει ενδιαφέρον η τοποθέτησή τους, που για ακόμα μία φορά δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι σε πλήρη σύγχυση.

Διαβάστε αναλυτικά : 

«Είναι προφανές γιατί εξαρχής δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής δικαίωσης αλλά κυρίως απόδειξη γιατί πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτούς το συντομότερο.

Κατά τη γνώμη μας αποδεικνύεται και γιατί ο Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμη και υπό τον "κίνδυνο" του Grexit, ενδεχόμενο που δεν μοιάζει τελικά και τόσο καταστροφικό σε σύγκριση με την παρουσία αυτών των επικίνδυνων στην ΕΠΟ, ακόμη και για ένα μήνα παραπάνω.

Όπως έγιναν τα πράγματα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ματαίωση ή αναβολή του τελικού, φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθούμε εμείς με -3.

Σε περίπτωση εκ νέου διακοπής του Κυπέλλου θα διεκδικήσουμε νομικά την ακύρωση της ποινής».

Υ.Γ : Τελικά, με τη συμμετοχή του ο ΠΑΟΚ στα play offs δεν... νομιμοποιεί την ΕΠΟ; Εκεί είναι άλλη... ΕΠΟ, ή μήπως εκεί οι κυρώσεις... κοστίζουν;;;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :