Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ... ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ! (PHOTOS)



Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «www.basketplus.gr» με αποκλειστικές φωτογραφίες μάλιστα, ορισμένοι Αμερικανοί παίκτες του Παναθηναϊκού, και συγκεκριμένα οι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν  πήγαν για μπαρότσαρκα στα Λαδάδικα και συνέχισαν στα... μπουζούκια όπου πρωταγωνίστησαν όπως μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε σκηνές απείρου κάλλους με τις καλλιτέχνιδες του μαγαζιού ως τα ξημερώματα, αμέσως μετά την... ηχηρή φάπα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο!


Προφανώς η κίνηση των παικτών είχε να κάνει με την στεναχώρια τους για την ήττα, και ήταν ένδειξη... σεβασμού προς τον κόσμο και την ηγεσία της ομάδας. Αλλά αυτά θα συμβούν όταν κάποιος κάνει τα στραβά μάτια στη χρήση απαγορευμένων ουσιών...

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι έξω φρενών αλλά σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα τιμωρηθούν οι παίκτες με κάτι περισσότερο από χρηματικό πρόστιμο.

Άλλωστε, πλησιάζουν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό -πιθανότατα- και είναι... απαραίτητοι ακόμα και αν... βαδίζουν και παραμιλούν στο παρκέ!

Γελάει όλος ο κόσμος...

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του basketplus.gr :





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :