Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ11 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Εξαιρετική ήταν η χρονιά και για την Κ-11 του Ολυμπιακού. Η ομάδα της Ακαδημίας των Πειραιωτών πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της περιόδου και οι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνουν πλέον ραντεβού τον Σεπτέμβριο, πάλι στου Ρέντη όπου θα είναι μέλη της Κ-12.

Ο προπονητής της ομάδας, Ιάκωβος Χατζηράπτης, δούλεψε όλη τη χρονιά με 30 παιδιά τα οποία μέσα από τις προπονήσεις, τους αγώνες του "Attica Cup" και τις συμμετοχές σε τουρνουά βελτιώθηκαν αγωνιστικά.

Ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στα παιδιά αυτών των ηλικιών και τρία από αυτά είναι πλέον στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Ο Γιώργος Μανθάτης, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησαν από τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας και έφτασαν να είναι Πρωταθλητές με τους Νέους και μέλη της μεγάλης ομάδας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πολλά από τα μέλη της Κ-11 προέρχονται από Σχολές του Ολυμπιακού και ειδικά από την Κεντρική Σχολή Ρέντη.

Τα παιδιά της Κ-11: Στρατούρης Σπύρος, Παπαζαχαρίου Νίκος, Συρίγος Γιάννης, Σκάγκος Γιάννης, Τροίζης Μάριος, Τόλι Διονύσης, Λεγάκης Άγγελος, Ρουμελιώτης Σεραφείμ, Μπουμπουλίμας Θωμάς, Καστόρας Αναστάσης, Γεωργούλιας Γιώργος, Φουστέρης Νίκος, Μελαδάκης Άγγελος, Τουλγέρογλου Γιάννης, Μπατσιακός Κώστας, Διαμαντόπουλος Φάνης, Δρόσος Γιάννης, Αθανασίου Στέφανος, Παρασκευάς Γιάννης, Βασιλάκος Μανώλης, Καραμπάγιας Παναγιώτης, Νίνος Γιώργος, Μπασμπανάς Γιάννης, Μουζακίτης Βασίλης, Μακρυνώρης Γιώργος, Φαλέκας Δημοσθένης, Σταράκης Στέλιος, Φικάι Έλτον, Χουρδάκης Γιώργος, Κανάκης Κώστας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :