Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΝΑΙ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ ΩΣ 4η ΛΥΣΗ! ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΝΤΕΡ...

H Eυρωλίγκα φέτος θα είναι πραγματικός μαραθώνιος και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει να την... ξαναπατήσει και να ψάχνει παίκτες μέσα στο χειμώνα.

Σ'αυτό το πλαίσιο και αφού τα πράγματα είχαν... μπερδευτεί (άλλοι έλεγαν ότι φεύγει ο Καββαδάς, άλλοι ότι μένει ως 3η λύση), πλέον το πλάνο του πρωταθλητή είναι ξεκάθαρο.

Τι προβλέπει;

Τον Βασίλη Καββαδά να παραμένι στο λιμάνι ως 4η λύση, αφού η χρονιά που έκανε στον Αρκαδικό ως δανεικός πέρσι έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και στον Ολυμπιακό.

Γι'αυτό το λόγο λοιπόν, η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, Νίκο Λώτσο, για να συζητήσουν την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. 

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει 5ετές συμβόλαιο (το 2013) το οποίο όμως  προβλέπει υψηλές απολαβές τη φετινή χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν  στον ατζέντη του παίκτη να δεχθεί μείωση αποδοχών και να παραμείνει ο Βασίλης Καββαδάς στο λιμάνι, αφού αυτή είναι και η επιθυμία του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε αναμονή των οριστικών αποφάσεων λοιπόν, γνωρίζοντας πια τα δεδομένα...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :